ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόλεμος ανακοινώσεων Μαξίμου – Γεωργιάδη για τη Novartis

Πόλεμος ανακοινώσεων Μαξίμου – Γεωργιάδη για τη Novartis

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την υπόθεση Novartis, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει για αυτό που έκανε.

Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».

Εντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου, όπου χαρακτηρίζει «αθλιότητες» τις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Με τις σημερινές του δηλώσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας.  Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

Απάντηση Μαξίμου σε Γεωργιάδη

«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ και επισημαίνουν: «ισως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επανήλθε με νέα σκωπτική απάντηση μέσω twitter: «Ο Σύριζα μου είπε ότι κάνω αλητείες: "έλεξεν ο όνος τον αλέκτορα έμβιον ον υπερμεγέθους κεφαλής"… Ας ανοίξει κανένα λεξικό ο Καρανίκας»