ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμαρχος Τρικκαίων κατά Σπίρτζη για το τσιγάρο σε κλειστό χώρο

dimarchos-trikkaion-kata-spirtzi-gia-to-tsigaro-se-kleisto-choro-2237327

Με μία αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook, o Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, σχολιάζει μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης να κρατάει τσιγάρο μέσα σε κλειστό χώρο.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη περιοδεία του κ. Σπίρτζη στο Πήλιο το Σαββατοκύριακο. Ο κ. Παπαστεργίου στην ανάρτησή του, τονίζει ότι ο ίδιος κάνει προσπάθεια για να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο και εκφράζει την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι, όπως λέει, ένας υπουργός «απροκάλυπτα παραβιάζει το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου».

Στ. Θεοδωράκης: «Μαζί σου Δημήτρη για άλλη μια φορά»

Με ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει τη στηρίξη του στον δήμαρχο Τρικκαίων σχετικά με όσα ανέφερε για τον κ. Σπίρτζη.

«Μαζί σου Δημήτρη (για άλλη μια φορά)!» γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του κ. Παπαστεργίου. 

  

Μαυρωτάς: «Θα βάλει ο κ. Ξανθός πρόστιμο στον κ. Σπίρτζη;»

Για το ίδιο θέμα ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου και βουλευτής Αττικής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς επισημαίνει σαε ανακοίνωσή του:

«Στο θέμα του αντικαπνιστικού νόμου η κυβέρνηση, μας έχει ντουμανιάσει στην υποκρισία. Από τη μία εκδίδει εγκυκλίους αυστηροποίησης του νόμου και από την άλλη Υπουργοί της σε δημόσια θέα, σε κλειστούς χώρους, είναι με το τσιγάρο στο χέρι. Θα βάλει άραγε ο κ. Ξανθός το προβλεπόμενο πρόστιμο στον κ. Σπίρτζη;».