Κικίλιας: Ανοιχτά όλα τα εθνικά θέματα εις βάρος της χώρας μας

Κικίλιας: Ανοιχτά όλα τα εθνικά θέματα εις βάρος της χώρας μας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης για τον χειρισμό της σε όλα τα εθνικά θέματα εκτόξευσε ο τομεάρχης άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η ευθύνη για την αποτυχία στα εθνικά θέματα βαραίνει το σύνολο της κυβέρνησης και τον κ Τσίπρα προσωπικά.

«Ολα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά εις βάρος της χώρας μας καθώς δεν υπάρχει ενιαία εξωτερική πολιτική και σοβαρή στάση», υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στη διάσταση απόψεων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει η απάντηση που θέλουμε στα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας γιατί η κυβέρνηση είναι διχοτομημένη ή ακόμα και τριχοτομημένη και έδωσε το παράδειγμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αναπληρωτή υπουργού που έχουν διαφορετικές απόψεις».

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρόεδρου της ΝΔ στην Αμερική είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με κορυφαίους αξιωματούχους και υποστήριξε τα ελληνικά θέματα, επισημαίνοντας την αδιάλλακτη τουρκική θέση και τονίζοντας ότι ο μόνος σταθερός πόλος γεωστρατηγικά στα Βαλκάνια είναι η Ελλάδα.

Είπε ότι διανύουμε την 18η μέρα που η ελληνική κοινωνία βλέπει τους στρατιωτικούς σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και ότι η απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών είναι ζήτημα ανθρώπινο και ζήτημα τιμής για τη χώρα μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT