Επιμένει στην «ομηρία» των Ελλήνων στρατιωτικών ο Καμμένος

Επιμένει στην «ομηρία» των Ελλήνων στρατιωτικών ο Καμμένος

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προχώρησε σε νέα αναφορά κάνοντας λόγο για «ομήρους Έλληνες Αξιωματικούς», σχολιάζοντας μέσω twitter το κείμενο της Συνόδου Κορυφής με το αυστηρό μήνυμα των «28» προς την Τουρκία.

«Για πρώτη φορά συμβούλιο κορυφής της ΕΕ παίρνει τόσο ξεκάθαρη θέση για τουρκική προκλητικότητα και απαιτεί άμεση απελευθέρωση Ελλήνων Αξιωματικών ομήρων μετά από εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να υπενθυμίζουμε ότι ως «ομήρους» χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, τους δύο στρατιωτικούς που συνελήφθησαν απο τις τουρκικές αρχές, σε δηλώσεις του από τη Ρουμανία, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Ρουμάνο ομόλογό του, Μιχάι Φίφορ, στο Βουκουρέστι.

«Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Ελληνες ομήρους, έναν Αξιωματικό και έναν Υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου Υπουργού Αμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών», είχε πει χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή