Κουβέλης: Θα υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία

Κουβέλης: Θα υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαστε αποφασισμένοι, συγκροτημένα με ομόνοια, με ενότητα λαού και ενόπλων δυνάμεων να λειτουργήσουμε αποτρεπτικά και να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία, όπως αυτή ορίζεται από τις διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο» διαμήνυσε από την Καλαμάτα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, «σήμερα είναι ημέρα τιμής και ευγνωμοσύνης για τους αγωνιστές της επανάστασης του 1821, τιμής και ευγνωμοσύνης σε εκείνο τον ελληνικό λαό που αποτίναξε την οθωμανική τυραννία».

Παράλληλα, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι «σήμερα είναι και ημέρα μνήμης, η οποία προτρέπει σε ενότητα, σε σταθερότητα και στο να μπορούμε να διακηρύσσουμε ότι η χώρα μας είναι χώρα ειρηνική και δεν είναι χώρα που προωθεί τις ρήξεις, ούτε την πολεμική».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή