Παρέμβαση Βούτση ζητά η ΔΗΣΥ για τη συμπεριφορά του Πολάκη (βίντεο)

Παρέμβαση Βούτση ζητά η ΔΗΣΥ για τη συμπεριφορά του Πολάκη (βίντεο)

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση ζητά ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία και τα σχόλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη προς την Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεγκέρογλου στην σχετική επιστολή «ενώ η βουλευτής υπέβαλε ερωτήσεις για συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά εκείνος απαξίωσε προκλητικά όχι μόνον τον ρόλο της ως ερωτώσας βουλευτού λέγοντας «οι ερωτήσεις που κάνετε είναι γελοίες από πάνω μέχρι κάτω», αλλά και την προσωπικότητά της με την αήθη προτροπή «πάρτε κανένα ηρεμιστικό».

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Κατά την σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, ο Βουλευτής και Υπουργός κ. Παύλος Πολάκης, κατά την εξέτασή του ως μάρτυρα, καταφέρθηκε εναντίον της Βουλευτού, μέλους της Επιτροπής, Εύης Χριστοφιλοπούλου με πρωτοφανείς εκφράσεις που απάδουν στο επιβεβλημένο κοινοβουλευτικό ήθος. Εντελώς ενδεικτικά, ενώ η βουλευτής υπέβαλε ερωτήσεις για συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά, που αφορούν υπηρεσιακές ενέργειες και παραλείψεις του ως Υπουργού, εκείνος απαξίωσε προκλητικά όχι μόνον τον ρόλο της ως ερωτώσας βουλευτού λέγοντας «Οι ερωτήσεις που κάνετε είναι γελοίες από πάνω μέχρι κάτω», αλλά και την προσωπικότητά της με την αήθη προτροπή «πάρτε κανένα ηρεμιστικό».

Οι βαρύτατες αυτές προσβλητικές φράσεις εγείρουν προφανές δεοντολογικό ζήτημα που πρέπει να ελεγχθεί αρμοδίως.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Δείτε τη στιγμή της κόντρας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT