Αγωγή κατά Κατσίκη θα καταθέσει ο Αμυράς

Αγωγή κατά Κατσίκη θα καταθέσει ο Αμυράς

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μετά την απρόκλητη συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα χθες από τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, στο Εθνικό Κοινοβούλιο δηλώνω, ότι ήδη έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, με πρώτη την κατάθεση αγωγής», γράφει σε ανάρτησή του ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε χθες στη Βουλή ο κ. Θεόδωρος Κατσίκης. 

«Εάν ο κ. Κατσίκης ψάχνει για υπόδικους, τότε ψάχνει σε λάθος πρόσωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής», συμπλήρωσε ο κ. Αμυράς, ενώ τόνισε πως «ο κ. Κατσίκης θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αναπτύξει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του».

«Επίσης δηλώνω ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσω θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη», κατέληψε ο κ. Αμυράς.

Θεοδωράκης: Προσπάθεια Κατσίκη να σπιλώσει τον Αμυρά

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαρισαμό στο Twitter προχώρησε ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Γ. Αμυράς. «Στην αρχή πρότεινε να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους με τους 2 Έλληνες! Και όταν όλοι ξεσηκώθηκαν εναντίον του αυτός για αντιπερισπασμό προσπάθησε να σπιλώσει τον Γιώργο Αμυρά. Για τα ψέμματα του θα δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη. Και εκεί δεν είναι πάνελ για να πει "καταλάβατε λάθος"», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, ενώ σε προηγούμενη ανάρτησή του είχε σημειώσει ότι δεν πιστεύει πως ο κ. Κατσίκης μίλησε χωρίς να υπάρχει συνεννόηση με το κόμμα του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή