ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναγνωστοπούλου: Πρέπει να ψηφίζουν οι άνθρωποι που έχουν μεταναστεύσει στα χρόνια της κρίσης

Αναγνωστοπούλου: Πρέπει να ψηφίζουν οι άνθρωποι που έχουν μεταναστεύσει στα χρόνια της κρίσης

«Οι άνθρωποι που έχουν μεταναστεύσει στα χρόνια της κρίσης, αλλά είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους, βεβαίως και πρέπει να ψηφίζουν» δήλωσε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

Σχετικά με τα  σχέδια «διαίρεσης» της Β’ Αθήνας, η κ. Αναγνωστοπουλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι «θα αποδειχθεί ποια κόμματα θέλουν πραγματικά να αλλάξει η πολιτική ζωή της χώρας. Ποια θέλουν να μην υπάρχουν τα μεγάλα φέουδα, γιατί αυτό είναι η κατάτμηση της Β’ Αθήνας» .

Η κ. Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνο Κατσίκη, επισημαίνοντας ότι «ο ρατσισμός, η ρητορική μίσους δεν έχουν θέση. Δεν επιτρέπεται και δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί, επειδή συγκυβερνάμε. Οποιοσδήποτε σηκώνεται και εκφέρει τέτοιο λόγο πρέπει να λογοδοτεί. Το δεν ψηφίζω ένα νομοσχέδιο είναι δικαίωμά του, αλλά δεν μπορεί να εκφέρει ένα ρατσιστικό λόγο. Τους κανόνες της δημοκρατίας πρέπει να τους τηρούμε όλοι. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθαν να ψηφίσουν για την αναδοχή, δεν το καταλαβαίνω, αλλά το σέβομαι. Ο ρατσιστικός λόγος είναι εκτός κανόνων δημοκρατίας».