ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους

ΝΔ: Η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας καθώς και την εισήγησή του οι εθνικές εκλογές και οι δημοτικές να γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές, τον Μάιο του 2019.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε, μιλώντας στον Alpha 9.89:

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν το φθινόπωρο. Αλλά η δική μου άποψη είναι να γίνουν όλες οι εκλογές μαζί. Να γίνουν εκλογές δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Ισως και τον Μάιο. Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της οικονομίας».

Απαντώντας στις δηλώσεις, η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι ο υπουργός Αμυνας «ντύθηκε λαγός του κ. Τσίπρα» και τονίζει «η ιδέα του επιβεβαιώνει ότι η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους».

«Ο κ. Καμμένος εισηγήθηκε σήμερα δημοσίως οι εθνικές εκλογές και οι δημοτικές εκλογές να γίνουν τον Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές. Αγνοούμε αν ο συνήθως μεταμφιεζόμενος υπουργός Αμύνης ντύθηκε σήμερα λαγός του κ. Τσίπρα. Η ιδέα, ωστόσο, του κ. Καμμένου επιβεβαιώνει ότι η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία.