ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενταση στα γραφεία των ΑΝΕΛ στα Χανιά (video)

entasi-sta-grafeia-ton-anel-sta-chania-video-2256925

Ενταση δημιουργήθηκε έξω από τα καινούρια γραφεία των ΑΝΕΛ στο κέντρο των Χανίων από συγκεντρωμένους διαδηλωτές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την στάση του κόμματος στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία ενώ αποδοκίμασαν την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και μέλη των ΑΝΕΛ κατά την είσοδό τους στα γραφεία, όπου σήμερα το απόγευμα προγραμματιστεί η τελετή εγκαινίων τους, παρουσία της Υπουργού.

Σε δηλώσεις της μέσα από τα γραφεία των ΑΝΕΛ, η Υπουργός Πολιτισμού Έλενα Κουντουρά ανέφερε τα εξής: Η πρόταση δυσπιστίας ήταν μια «υποκριτική πράξη που στόχο είχε να οδηγήσει τη χώρα σε αποσταθεροποίηση και να ρίξει την κυβέρνηση. (….) Ολοι κάνουν τις επιλογές τους και νομίζω οτι είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι και γνωρίζουμε τι είναι το καλό για την πατρίδα. Εμείς στην πρόταση δυσπιστίας που εγινε από την αξιωματική αντιπολίτευση, που τη θεωρώ μια ενέργεια καθαρά υποκριτική, οι ΑΝΕΛ δεν υποκύψαμε στον εκβιασμό.  Στόχος ήταν η αποσταθεροποίηση, στόχος ήταν να πέσει η κυβέρνηση».