ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή δράση στελεχών της ΝΔ και Χρυσαυγιτών καταγγέλλει ο Στ. Κοντονής

koini-drasi-stelechon-tis-nd-kai-chrysaygiton-kataggellei-o-st-kontonis-2257124

Για κοινή δράση επώνυμων στελεχών  της ΝΔ με μέλη της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος στο περιστατικό των αποδοκιμασιών που ακούστηκαν εις βάρος του το μεσημέρι στα Γιαννιτσά κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της μελέτης του νέου δικαστικού Μεγάρου.

Στη δήλωσή του ο κ. Κοντονής αναφέρει:

«Η κοινή παρουσία και δράση σήμερα στα Γιαννιτσά 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής καταδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του, μετά τις αποκαλύψεις του  Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τον τρόπο που διαπραγματευόταν η δεξιά επί 25 χρόνια και τα όσα είχε αποδεχτεί.

Καταλαβαίνω την αγωνία της ΝΔ πολύ περισσότερο που σήμερα ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της μελέτης για το νέο δικαστικό Μέγαρο στην Έδεσσα, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως άμεσα θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η μελέτη ΣΔΙΤ για το νέο δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών. Οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία και τέτοια θα παραμείνει».