ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Υπάρχει ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο μέλλον

ekprosopos-anel-yparchei-endechomeno-na-chorisoyn-oi-dromoi-syriza-kai-anel-sto-mellon

«Κρατήσαμε τη χώρα όρθια και την οδηγούμε εκτός μνημονίων και ναι υπάρχει ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι μας στο μέλλον όταν έρθει η συμφωνία στην Βουλή». Αυτό δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης σε ερώτηση για το εάν οι ΑΝΕΛ όντως θα αποχωρήσουν από τον κυβερνητικό συνασπισμό όταν έρθει η συμφωνία με τα Σκόπια για κύρωση στην Βουλή.

«Η συνωμοσιολογία είναι πάντοτε ελκυστική αλλά εμείς δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τις πολιτικές συνθήκες στα Σκόπια. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν μία ξεκάθαρη σχέση μεταξύ τους αλλά και με τον Ελληνικό λαό. Αυτό που γίνεται με την παρούσα κυβέρνηση είναι ένα πολύ θετικό βήμα εθνικής συμφιλίωσης. Όχι μόνο δεν είναι κακό αλλά είναι πάρα πολύ καλό» πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Κάνουμε μία επιλογή προτεραιοτήτων για να υπηρετήσουμε τον τόπο και τον λαό και αυτό έκανε με υπευθυνότητα ο Πάνος Καμμένος» τόνισε ο κ. Τοσουνίδης.

Σε ερώτηση για τον Δ.  Καμμένο και Γ. Λαζαρίδη που αποχώρησαν από τους ΑΝΕΛ ο κ. Τοσουνίδης τόνισε: «ο Ψευτοδημητρός είναι άλλη περίπτωση αλλά ο κ. Λαζαρίδης ναι πρέπει να παραδώσει την έδρα του. Όταν παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να σηκώσει το βάρος παραδίδεις την έδρα σου. Ένας άνθρωπος που έχει δηλώσει πως θα παραιτηθώ από την θέση του αντιπροέδρου 3 φορές και δεν το έχει πράξει είναι ανάξιος λόγου. Επίσης οσμή χρηματισμού υπάρχει».