Σγουρίδης: Αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, δεν θα υπάρχει κυβέρνηση

Σγουρίδης: Αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, δεν θα υπάρχει κυβέρνηση

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οταν θα φτάσει το σχέδιο συμφωνίας στη Βουλή για να ψηφιστεί, τότε εμείς θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση, ζητώντας να ψηφιστεί ένα τέτοιο σύμφωνο με την πλειοψηφία των 3/5 της Βουλής», δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Σγουρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ και ειδικότερα για το αν οι βουλευτές του θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση ή θα εγκαταλείψουν τις έδρες τους.

«Δεν νομίζω να άφησε το υπονοούμενο ότι θα είμαστε στα έδρανα και θα ψηφίζουμε ό,τι φέρνει η κυβέρνηση», απάντησε, προσθέτοντας ότι αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, «δεν θα υπάρχει κυβέρνηση».

Εκτίμησε παράλληλα ότι, «δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί αυτή η συμφωνία με πάνω από 180 ψήφους» και χαρακτήρισε «μύθο» το ότι αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής δεν θα περνούσε η συμφωνία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή