Θέμα έγκρισης της συμφωνίας με «180» επανέφερε ο Π. Καμμένος (βίντεο)

Θέμα έγκρισης της συμφωνίας με «180» επανέφερε ο Π. Καμμένος (βίντεο)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις συστάσεις των Κ. Χατζηδάκη και Μ. Κεφαλογιάννη προς τον Επίτροπο Μοσκοβισί πραγματοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος ξεκινώντας την  ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συμφωνία του Eurogroup.

Ο κ. Καμμένος καταλόγισε στη ΝΔ προσπάθεια υπονόμευσης της χώρας και των πολιτών της ενώ ακολούθως επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι η σημερινή της ηγεσία έχει παραδώσει το κόμμα στην ακροδεξιά και επαναφέρει λογικές που ενός νέου αντικομμουνισμού που στην Ευρώπη υποστηρίζεται από φιλοναζιστικά κόμματα.  

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καμμένος μίλησε για «όψιμους μακεδονομάχους» και υπερασποίστηκε τη γραμμή του κόμματός του λέγοντας ότι αν η Κ.Ο των ΑΝΕΛ έριχνε την κυβέρνηση η χώρα δεν θα έβγαινε από τα μνημόνια. 

«Και γιατι να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού; Για να ανοίγανε σαμπάνιες η διαφθορά και η διαπλοκή;», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Καμμένος κάνοντας λόγο για «υποκινητές ενός δήθεν μακεδονικού αγωνα που έχουν παγιδεύσει στην ατζέντα τους χιλιάδες πολίτες».

Ο κ. Καμμένος επανέφερε θέμα κύρωσης της συμφωνίας των  Πρεσπών με 180 βουλευτές και τόνισε: «Αν έρθει με 180 βουλευτές η πρόταση για ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, τότε τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή