ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Ο Π. Καμμένος κάνει μεγάλο πολιτικό λάθος

Σκουρλέτης: Ο Π. Καμμένος κάνει μεγάλο πολιτικό λάθος

«Είναι θετικό που ο κ. Καμμένος αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει διευκρινίσεις ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις», δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας όσα είπε νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι θετικό επίσης  το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος διευκρίνισε πως «την κύρια ευθύνη για θέματα εξωτερικής πολιτικής την έχουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών».

Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στη ΕΡΤ τόνισε : «εκείνο το οποίο κατά τη γνώμη μου παραμένει πολιτικό ζήτημα είναι όταν ο κ. Καμμένος έχει μια μεγάλη διαφοροποίηση, μια διαφωνία για το θέμα της Μακεδονίας φτάνει στο σημείο να λέει ότι "εγώ θα άρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση"».

«Αυτό είναι μια μεγάλη αντίφαση σε σχέση με τους τρεις λόγους, για τους οποίους, όπως είπε, συγκυβερνάει. Πως λοιπόν έρχεσαι και λες ότι θα άρεις την εμπιστοσύνη σου; Αυτό, είναι ένα μεγάλο πολιτικό λάθος εκ μέρους του» συνέχισε.

Σημείωσε επίσης ότι αποτελεί μεγάλο πολιτικό ζήτημα ένας από τους πρώτους υπουργούς, και εταίρος της κυβέρνησης να λέει ότι έχω μια τέτοια διαφωνια που να θα αναγκαστω να άρω την εμπιστοσύνη μου.

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι είναι πολιτικό ζήτημα αυτή η αντίφαση την οποία οφείλει να ξεδιαλύνει. «Αυτά ξεφεύγουν από κάποια όρια», τόνισε.