Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δική μας γενιά να πει «όχι» στον λαϊκισμό (φωτογραφίες)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δική μας γενιά να πει «όχι» στον λαϊκισμό (φωτογραφίες)

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σήμερα στα Χανιά για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέφθασε στις 10.00 το πρωί στις Βρύσες για να παραστεί στην τέλεση της δοξολογίας στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης αλλά και φορείς και πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν από κοντά.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο της περιοχής πριν την έναρξη της παρέλασης από μαθητές και μέλη παραδοσιακών κρητικών συλλόγων, ενώ Κρητικοί απέδωσαν ριζίτικο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον τόπο καταγωγής μου, στα Χανιά, στις Βρύσες Αποκορώνου, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Και βέβαια, οι γιορτές αυτές στην ελληνική περιφέρεια έχουν έναν πιο αυθόρμητο, έναν πιο ανθρώπινο χαρακτήρα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Τα νέα παιδιά που παρέλασαν σήμερα, τα παιδιά του δημοτικού, του γυμνασίου, του επαγγελματικού λυκείου, με το χαμόγελο τους με την αυτοπεποίθηση τους, με την αισιοδοξία τους, μας έδωσαν και το μέτρο της δικής μας ευθύνης. Το οποίο δεν είναι άλλο από το να εξασφαλίσουμε ότι αυτά θα ζήσουν μία ζωή καλύτερη από αυτή των γονιών τους».

«Σήμερα τιμούμε το μεγάλο «όχι» το οποίο ειπώθηκε στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου πριν από 78 χρόνια. Η δική μας γενιά θα πρέπει να πει με το δικό της τρόπο το δικό της όχι το οποίο είναι ένα όχι στον λαϊκισμό, ένα όχι στον διχασμό, ένα όχι στη μισαλλοδοξία, ένα όχι στη διχόνοια.  Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του λαού μας και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και αυτή τη μεγάλη δυσκολία θα την ξεπεράσουμε. Θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι για να πάμε επιτέλους τη χώρα εκεί που της αξίζει. Επιτέλους να πάμε την Ελλάδα μπροστά γιατί μαζί μπορούμε! Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δική μας γενιά να πει «όχι» στον λαϊκισμό (φωτογραφίες)-1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δική μας γενιά να πει «όχι» στον λαϊκισμό (φωτογραφίες)-2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δική μας γενιά να πει «όχι» στον λαϊκισμό (φωτογραφίες)-3
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δική μας γενιά να πει «όχι» στον λαϊκισμό (φωτογραφίες)-4
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δική μας γενιά να πει «όχι» στον λαϊκισμό (φωτογραφίες)-5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δική μας γενιά να πει «όχι» στον λαϊκισμό (φωτογραφίες)-6
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δική μας γενιά να πει «όχι» στον λαϊκισμό (φωτογραφίες)-7

Πηγή φωτογραφιών: FlashNews.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή