Στη Βουλή αύριο ο Πιερ Μοσκοβισί

Στη Βουλή αύριο ο Πιερ Μοσκοβισί

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον της Βουλής θα μιλήσει αύριο, Τρίτη, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων Πιέρ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Βουλής, ο Νίκος Βούτσης θα συναντηθεί με τον Πιερ Μοσκοβισί, αύριο,  Τρίτη, στις 11:15, στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

Θα ακολουθήσει, στις 11:30, ομιλία του κ. Μοσκοβισί στην κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα».

Τα μέλη των συναρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών θα ενημερώσει, επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος.

Συναντήσεις με Μητσοτάκη – Τσακαλώτο 

Ο Επίτροπος της Κομισιόν θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, στις 14:30 μ.μ. ενώ η συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 π.μ., στο υπουργείο Οικονομικών. Οι δύο άνδρες μετά τη συνάντησή τους θα προβούν σε δηλώσεις.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή