Το ξεχωριστό βίντεο της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα που εύχεται «Καλά Χριστούγεννα»

Το ξεχωριστό βίντεο της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα που εύχεται «Καλά Χριστούγεννα»

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με έναν έξυπνο και πολύ δημιουργικό τρόπο η ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα επέλεξε, για ακόμα μία φορά, να στείλει τις ευχές της για τις ημέρες των Χριστουγέννων με ένα αρκετά εμπνευσμένο και γεμάτο χιούμορ βίντεο.

Αυτή τη φορά, οι εργαζόμενοι στην ολλανδική πρεσβεία της Αθήνας, δημιούργησαν ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο με την… απαγωγή του Ολλανδού πρέσβη, Caspar Veldkamp.

Τα μέλη της διπλωματικής αντιπροσωπείας, αλλά και ο ίδιος ο πρέσβης, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και πρωταγωνιστούν στη «μυστήρια» εξαφάνιση του Ολλανδού πρεσβευτή, όπως ορίζει το σενάριο του βίντεο, το οποίο είναι γυρισμένο στο στυλ των ταινιών στις αρχές του 20ου αιώνα, του λεγόμενου βωβού κινηματογράφου. Δηλαδή, μέσω παντομίμας και καρτών!

Η ιστορία ξεκινάει με το Ολλανδό πρέσβη, που περνάει τα τελευταία του Χριστούγεννα στην Αθήνα, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να φύγει. Έτσι, καταστρώνουν ένα σχέδιο απαγωγής του, Caspar Veldkamp, το οποίο και φέρουν εις πέρας με επιτυχία, αιχμαλωτίζοντας τον Ολλανδό πρέσβη.

Την επόμενη ημέρα σημαίνει συναγερμός στην ολλανδική πρεσβεία και οι εργαζόμενοι της διπλωματικής αντιπροσωπείας ξεκινούν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Αδυνατώντας να τον βρουν, ο επιθεωρητής Luck σπεύδει για να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του Ολλανδού πρέσβη.

Κάπου, στην όλη έρευνα, εμφανίζεται και η εφημερίδα «Καθημερινή». Η συνέχεια στο παρακάτω βίντεο.

Το βίντεο έχει ήδη λάβει αρκετά θετικά σχόλια, likes και shares, ενώ μέσα σε σχεδόν 24 ώρες έχει περισσότερες από 3000 προβολές.

Δείτε το βίντεο της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή