Πέντε συλλήψεις για την επίθεση σε αστυνομικούς μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα στη Νέα Σμύρνη

Πέντε συλλήψεις για την επίθεση σε αστυνομικούς μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα στη Νέα Σμύρνη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν χθες το βράδυ οι αρχές για την επίθεση σε αστυνομικούς που σημειώθηκε μετά τη λήξη του αγώνα για το Πρωτάθλημα της Super League, στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε εξωτερικά του γηπέδου, σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία, με ρίψη φωτοβολίδας και πετρών, ενώ με τα χέρια και τα πόδια τους κατάφεραν χτυπήματα.

Από την επίθεση τραυματίσθηκαν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο, για την παροχή πρώτων βοηθειών. Επίσης προκλήθηκαν φθορές σε δύο υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες.

Από την περιοχή πέριξ της επίθεσης προσήχθησαν μετά από αναζητήσεις  11 άτομα, 5 εκ των οποίων αναγνωρίσθηκαν ως δράστες της επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 19 και 30 ετών και τρείς αλλοδαπούς ηλικίας 20, 34 και 35 ετών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή