Καλαμάτα: Με βαριοπούλα προσπαθούσε να γκρεμίσει τον τοίχο της ταβέρνας ο ιδιοκτήτης για να σώσει τις εργαζόμενες

Καλαμάτα: Με βαριοπούλα προσπαθούσε να γκρεμίσει τον τοίχο της ταβέρνας ο ιδιοκτήτης για να σώσει τις εργαζόμενες

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη φιάλης υγραερίου, στην κουζίνα ταβέρνας.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν τα πρώτα λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς έρχονται στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζουν. Ο 53χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσει τη σύζυγό του και τα μέλη του προσωπικού. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μόλις είδε τις φλόγες, προσπάθησε, χρησιμοποιώντας μία βαριοπούλα, να γκρεμίσει τον τοίχο της ταβέρνας ώστε να μπορέσουν οι τρεις γυναίκες να βγουν έξω. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο εργαζόμενες ηλικίας 53 και 46 ετών και η σύζυγός του 53 ετών.

Καλαμάτα: Με βαριοπούλα προσπαθούσε να γκρεμίσει τον τοίχο της ταβέρνας ο ιδιοκτήτης για να σώσει τις εργαζόμενες-1

Ο ιδιοκτήτης διεκομίσθη στο νοσοκομείο με εγκαύματα όπως και μία 27χρονη που εργάζεται στην ταβέρνα.

 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα όσα είπε ο διοικητής της πυροσβεστικής στον Alpha, η σύζυγος του ιδιοκτήτη φαίνεται ότι πήρε μία μεγάλη φιάλη 20 λίτρων και προσπάθησε να αλλάξει τις μπουκάλες. Εκείνη την ώρα, όλες οι εστίες στην κουζίνα της ταβέρνας ήταν ανοιχτές. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η φιάλη είχε διαρροή και ήρθε σε επαφή με τη φλόγα στις εστίες της κουζίνας, με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη.

Καλαμάτα: Με βαριοπούλα προσπαθούσε να γκρεμίσει τον τοίχο της ταβέρνας ο ιδιοκτήτης για να σώσει τις εργαζόμενες-2

Τη στιγμή της έκρηξης, σύμφωνα με το tharrosnews, εντός της ταβέρνας βρίσκονταν 15 πελάτες, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν καθώς έπεσε η εξωτερική πόρτα. Χρειάστηκε η συμβολή των περιοίκων για να απεγκλωβιστούν, καθώς και των ανδρών της πυροσβεστικής που έφθασαν στο σημείο λίγο μετά. Κανείς από τους πελάτες δεν τραυματίστηκε.

Καλαμάτα: Με βαριοπούλα προσπαθούσε να γκρεμίσει τον τοίχο της ταβέρνας ο ιδιοκτήτης για να σώσει τις εργαζόμενες-3

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή