Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ένας εκ των δραστών του ξυλοδαρμού κατά του διαιτητή Θ. Τζήλου

Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ένας εκ των δραστών του ξυλοδαρμού κατά του διαιτητή Θ. Τζήλου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραδόθηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ένας εκ των δύο διωκόμενων για τον ξυλοδαρμό του διεθνούς διαιτητή Θανάση Τζήλου. 

Στις 29 Ιανουαρίου η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως εξιχνιάστηκε η υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου και ότι ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τουλάχιστον τρεις δράστες που μετείχαν στην επίθεση εναντίον του.

Σε βάρος του 28χρονου Χ.Π. που παραδόθηκε σήμερα και του 46χρονου Δ.Μ. έχουν εκδοθεί εντάλαματα σύλληψης και σχηματίστηκε δικογραφία για τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σε εκτέλεση του εντάλαματος σύλληψης ο 28χρονος μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή Λάρισας. 

Υπενθυμίζεται ότι με την ανακοίνωση της αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης έγιναν γνωστά αρκετά στοιχεία σχετικά με τους δύο δράστες που ταυτοποιήθηκαν. Για τον Χ.Π. έγινε γνωστό ότι είναι γεννηθείς το 1991 και ποδοσφαιριστής σε ομάδα του Πειραιά και έχει απασχολήσει την αστυνομία, ενώ για τον Δ.Μ. ότι είναι γεννηθείς το 1973, οργανωμένος οπαδός μεγάλης ομάδας κι έχει ποινικό παρελθόν για ληστείες τραπεζών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή