Σκληρό ροκ από τον Διονύση Σαββόπουλο: Μας κυβερνά μια αποτυχία της Αριστεράς

Σκληρό ροκ από τον Διονύση Σαββόπουλο: Μας κυβερνά μια αποτυχία της Αριστεράς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κυβερνάει μια αποτυχία της Αριστεράς» δήλωσε σήμερα ο Διονύσης Σαββόπουλος, ενώ παρατήρησε ότι «κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου, άνθρωποι που τον μιμούνται». 

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο μεγάλος τραγουδοποιός πρόσθεσε ότι «δεν θέλω να λέω για τέτοια πράγματα γιατί με στενοχωρούν». 

Ερωτηθείς δε για το αν ο Παύλος Πολάκης αποτελεί το αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης, σχολίασε: «Δεν θα το έλεγα. Μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη».

Αναφερόμενος στο πως βίωσε την εποχή του μνημονίου ο κ. Σαββόπουλος σημείωσε ότι «δυσκολευτήκαμε λιγάκι. Δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε εκτός Μνημονίου». Μετά τη φάση του θυμού,την πρώτη περίοδο των Μνημονίων, «(σ.σ. ο κόσμος) έχει περάσει σε μια παραίτηση ότι δεν γίνεται τίποτα», σχολίασε, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή