Εξώδικη διαμαρτυρία του Αριστ. Φλώρου

Εξώδικη διαμαρτυρία του Αριστ. Φλώρου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ρεπορτάζ με τίτλο «Η 5η πτέρυγα έκρυβε πολλά μυστικά» που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 17ης Φεβρουαρίου με θέμα τη δράση Αλβανών βαρυποινιτών του Κορυδαλλού, γράφτηκε λανθασμένα ότι ο Αριστείδης Φλώρος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε φυλάκιση 13 ετών για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου. Το ακριβές είναι ότι η καταδίκη του επιχειρηματία για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πρωτόδικη και όχι τελεσίδικη.

Σε εξώδικη διαμαρτυρία του ο Αριστείδης Φλώρος, που εκτίει ποινή φυλάκισης 21 ετών για την υπόθεση Energa, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «την Πέμπτη 17.2.2019 δημοσιεύθηκε στη σελίδα 13 της εφημερίδας σας άρθρο του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Σουλιώτη όπου αναφέρθηκε αναληθώς ότι έχω καταδικαστεί αμετάκλητα σε φυλάκιση 13 ετών για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου κ. Γιώργου Αντωνόπουλου, γεγονός που προσβάλλει την προσωπικότητά μου ενώπιον της κοινής γνώμης για λόγους που παρέλκει να εξηγήσω, αφού εμφανίζεται κάτι το αναληθές ως γεγονός, ενώ επίσης προσβάλλεται το τεκμήριο της αθωότητάς μου». Στη διαμαρτυρία του ο Αριστείδης Φλώρος ζητεί να διευκρινιστεί ότι δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα παρά μόνο σε πρώτο βαθμό και ως προς το συγκεκριμένο σημείο διορθώνουμε το δημοσίευμα της 17.2.2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή