Αντιπαράθεση Πολάκη – προέδρου ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας (βίντεο)

Αντιπαράθεση Πολάκη – προέδρου ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας (βίντεο)

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Παύλου Πολάκη με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο έξω από το υπουργείο Υγείας, κατά τη συγκέντρωση καθαριστριών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας που διεκδικούν μονιμοποίηση, σύσταση οργανικών θέσεων ή παράταση των συμβάσεών τους μέχρι να διεξαχθεί ενιαίος διαγωνισμός.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βγήκε με τηλεβόα από το υπουργείο, και άρχισε να μιλάει στις συγκεντρωμένες, την ώρα που ο προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων αντιδρούσε ενώ προσπάθησε να πάρει και τον τηλεβόα από τον υπουργό, που μόλις ολοκλήρωσε την ολιγόλεπτη ομιλία του ξαναμπήκε στο υπουργείο Υγείας.

Η ΠΟΕΔΗΝ στήριξε την κινητοποίηση των καθαριστριών, με στάση εργασίας που κήρυξε από τις 9 έως τις 12 το πρωί.

Αντιπαράθεση Πολάκη – προέδρου ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας (βίντεο)-1

Οι καθαρίστριες σε ένδειξη διαμαρτυρίας ανήρτησαν πλακάτ με τη φράση «ολιγαρκής αφθονία» και κρέμασαν ποδιές με τη λέξη «ανεργία».

«Αυτή τη φράση είχε χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός σε πρόσφατες δηλώσεις του για την κατάσταση των Ελλήνων και του την αφιερώνουμε συμβολικά μαζί με φασολάδα και ψωμί», εξήγησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Αντιπαράθεση Πολάκη – προέδρου ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας (βίντεο)-2

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή