Αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη για τον τόπο διεξαγωγής του “Makedonian Pride”

Αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη για τον τόπο διεξαγωγής του “Makedonian Pride”

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση να μην διατεθεί το κινηματοθέατρο «Άστρον» στη Μενεμένη για την πραγματοποίηση του "Makedonian Pride" που διοργανώνει ο εθνικιστικός σύλλογος Ιερός Λόχος, γνωστοποίησε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θα πραγματοποιηθεί το "Makedonian Pride" στον "Άστρον", υπό τον φόβο επεισοδίων στην περιοχή. Ενημέρωσα ήδη όλους όσους όφειλα, όπως και τις αστυνομικές δυνάμεις. Το "Άστρον" είναι δημοτική περιουσία και δεν πρόκειται να τον διαθέσουμε για τέτοιες εκδηλώσεις. Ο χώρος κλειδώθηκε».

Σημειώνεται ότι σήμερα είχε ανακοινωθεί από τον Ιερό Λόχο ότι το "Makedonian Pride" θα πραγματοποιηθεί στον κινηματοθέατρο «ΑΣΤΡΟΝ», στη Μενεμένη.

Αρχικά η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα, στην Καλαμαριά, ωστόσο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον χώρο.

Η εκδήλωση του εθνικιστικού συλλόγου είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, ωστόσο, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει βρεθεί η τοποθεσία που θα την φιλοξενήσει. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, thestival.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή