Παν. Πελοποννήσου: Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών αντιδρά με «μαύρο» στο νέο πολυνομοσχέδιο

Παν. Πελοποννήσου: Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών αντιδρά με «μαύρο» στο νέο πολυνομοσχέδιο

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μαύρο» στη σελίδα του έριξε το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε μια συμβολική αντίδραση στο πολυνομοσχέδιο για την παιδεία που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη ΔΕΠ και ΕΔΙΠ το νομοσχέδιο οδηγεί νομοτελειακά στη δραματική υποβάθμιση και στο κλείσιμο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Προαναγγέλλουν επίσης αγωνιστικές κινητοποιήσεις για τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι το πολυνομοσχέδιο για την παιδεία, που μόλις κατέθεσε η κυβέρνηση, οδηγεί νομοτελειακά στη δραματική υποβάθμιση και στο κλείσιμο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ως μια πρώτη συμβολική αντίδραση, η ιστοσελίδα του Τμήματός μας (http://dit.uop.gr) είναι από σήμερα "μαύρη". Τα θεσμοθετημένα όργανα του Τμήματος θα καθορίσουν τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις για τις επόμενες ημέρες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή