Η εμπειρία της φοιτητικής ζωής για μαθητές λυκείου

Η εμπειρία της φοιτητικής ζωής για μαθητές λυκείου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Eμαθα τι σημαίνει συνεργασία και ομαδικότητα», «καταφέραμε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και μάλιστα σε περιορισμένο χρόνο», «φαντάζομαι τη ζωή στο τμήμα δραστήρια, γεμάτη γνώση και αξιοποίηση της κριτικής μου σκέψης». Πρόκειται για δηλώσεις μαθητών που συμμετείχαν στη Διαδραστική Ημέρα Γνωριμίας «Get2knowME», που διοργάνωσε το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Στην Ημέρα Γνωριμίας συμμετείχαν 32 μαθητές Γ΄ Λυκείου και υποψήφιοι Πανελλαδικών Εξετάσεων από 24 λύκεια της Αττικής. Στόχος της εκδήλωσης ήταν οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν το Τμήμα Μάρκετινγκ και να αποκτήσουν μια πρώτη εμπειρία της φοιτητικής ζωής.

Οι μαθητές γνωρίστηκαν με καθηγητές και εθελοντές του τμήματος, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshop τριών θεματικών ενοτήτων –«Ο ανθρώπινος παράγοντας και οι επιτυχημένες επιχειρήσεις», «Γνωρίζοντας την επιστήμη του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας», «Εγώ, εμείς και οι ικανότητές μου»– υπό την καθοδήγηση καθηγητών του ιδρύματος.

Παράλληλα, το γραφείο διασύνδεσης του ΟΠΑ διοργανώνει εκδήλωση σταδιοδρομίας, που απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές και αποφοίτους των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, καθώς και σε διδακτορικούς φοιτητές ή κατόχους διδακτορικού διπλώματος του ΟΠΑ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου (09.30-17.00) στο Ζάππειο Μέγαρο. Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση είναι υποχρεωτική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή