ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με καλό καιρό και χωρίς σκόνη η Κυριακή του Πάσχα

Με καλό καιρό και χωρίς σκόνη η Κυριακή του Πάσχα

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, με μοναδική εξαίρεση τις πρώτες ώρες της Κυριακής του Πάσχα 28/04, κατά κύριο λόγο στη βόρεια και κεντρική ηπειρωτική χώρα.

Πιο αναλυτικά, από το μεσημέρι έως και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 27/04 αναμένονται βροχές, όμβροι και καταιγίδες, στην Βορειοανατολική Πελοπόννησο, στην Κεντρική Στερεά, στη Θεσσαλία και στη Μακεδονία.

Ιδιαίτερα στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία οι καταιγίδες σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Στους Χάρτες 1 φαίνονται οι περιοχές στις οποίες θα σημειωθούν φαινόμενα το μεσημέρι (αριστερά) και το απόγευμα (δεξιά) του Μεγάλου Σαββάτου 27/04.

me-kalo-kairo-kai-choris-skoni-i-kyriaki-toy-pascha0

Αξίζει να σημειωθεί ότι πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας υπάρχει και για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Τις πρώτες ώρες της Κυριακής του Πάσχα 28/04 υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο, όμως γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Έτσι, για το υπόλοιπο της Κυριακής αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα (28 – 29/04) αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις.

me-kalo-kairo-kai-choris-skoni-i-kyriaki-toy-pascha1

me-kalo-kairo-kai-choris-skoni-i-kyriaki-toy-pascha2

Πηγή: meteo.gr