«Μικρή αισιοδοξία» εκφράζουν οι γιατροί του Παίδων για την κατάσταση της 8χρονης

«Μικρή αισιοδοξία» εκφράζουν οι γιατροί του Παίδων για την κατάσταση της 8χρονης

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σταθερή κατάσταση της υγείας της οκτάχρονης Αλεξίας που τραυματίσθηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, επιτρέπει για πρώτη φορά στους θεράποντες γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «αισιοδοξία» στη νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσαν. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Η ασθενής Α.Σ. έχει χειρουργηθεί, όπως γνωρίζετε, για διαμπερές τραύμα εκ πυροβόλου όπλου και έχει υποβληθεί σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή (Δ) κροταφικής χώρας και ινιακής χώρας καθώς και σε αφαίρεση της βολίδος. Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ σε βαθιά καταστολή. Η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή, η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα απεικόνιση (Μαγνητική τομογραφία).

 Συμπερασματικά η κατάστασή της είναι κρίσιμη μεν σταθερή όμως αρκετά 24ωρα με μία μικρή αισιοδοξία όσον αφορά την εξέλιξή της».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή