ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής (φωτογραφίες)

Επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής (φωτογραφίες)

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησαν τα ξημερώματα κουκουλοφόροι, ενώ νωρίτερα άγνωστα άτομα έκαψαν το αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 04:00, περίπου, δέκα κουκουλοφόροι, που βγήκαν από την οδό Συβρισσαρίου, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, αλλά αργότερα τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής (φωτογραφίες)-1

Η επίθεση στο Α.Τ Καισαριανής συνδέεται με τις αντιδράσεις για την μη έγκριση άδειας στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα και καταγράφεται ως το 5ο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα.

Επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής (φωτογραφίες)-2

Σήμερα το απόγευμα στις επτά, αντιεξουσιαστές έχουν προγραμματίσει πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας ξεκινώντας από τα Προπύλαια, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές.

Νωρίτερα, στις 02:30, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της, στην περιοχή του Παπάγου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί.

Επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής (φωτογραφίες)-3

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)