ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση Κ. Μπακογιάννη με τους εργαζομένους στη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης

Συνάντηση Κ. Μπακογιάννη με τους εργαζομένους στη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης

«Το ξέρετε καλύτερα από εμένα πως θα πρέπει να επανασχεδιάσουμε τον μηχανισμό, να ξαναδούμε το μοντέλο από την αρχή. Όλοι μαζί έχουμε κοινό αγώνα να προστατεύσουμε τα εργασιακά σας δικαιώματα και ταυτόχρονα να δώσουμε την πολύ μεγάλη μάχη για μια Αθήνα καθαρή, λειτουργική και όμορφη. Προχωράμε λοιπόν για μια καθαρή Αθήνα από άκρη σε άκρη», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων.

Συνάντηση Κ. Μπακογιάννη με τους εργαζομένους στη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-1

Εκεί ήταν όλα τα σωματεία εργαζομένων στη Διεύθυνση Καθαριότητας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ήταν σαφής σε ότι αφορά το σχέδιό του, ώστε η Αθήνα να γίνει μια καθαρή πόλη: «Είπα κάτι το οποίο πιστεύω. Ότι πρέπει να σεβόμαστε τα δικαιώματα των εργαζομένων και θα πρέπει να σας δώσουμε όλα τα μέσα και όλα τα εργαλεία για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας με ασφάλεια, με αξιοπρέπεια και με αποτελεσματικότητα. Και είπα ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα γιατί δεν μπορεί να πολεμάτε με …ξύλινα σπαθιά».

Συνάντηση Κ. Μπακογιάννη με τους εργαζομένους στη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-2

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και κλείνοντας ο Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε: «Το στοίχημα τόσο για το Δήμο, όσο και για τους εργαζόμενους είναι η καθαριότητα να πάψει επιτέλους να είναι ζητούμενο».

Συνάντηση Κ. Μπακογιάννη με τους εργαζομένους στη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-3