ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου – Εν αναμονή του πορίσματος των ιατροδικαστών

Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου – Εν αναμονή του πορίσματος των ιατροδικαστών

Το πόρισμα των Ιατροδικαστών Αντώνη Παπαδομανωλάκη και Σταμάτη Μπελιβάνη που θα διενεργήσουν σήμερα νεκροψία στη σορό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, αναμένεται να οριστικοποιήσει την αιτία θανάτου της γυναίκας που εξαφανίστηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης.

Οι συνθήκες ανεύρεσης της σορού της 60χρονης επιστήμονος «οδηγούν» στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ανθρωποκτονία και για τον λόγο αυτόν χθες αποκλείστηκε η περιοχή των γερμανικών τούνελ προκειμένου το κλιμάκιο της εγκληματολογικής να ερευνήσει εξονυχιστικά και να συλλέξει όλα τα στοιχεία.

Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου – Εν αναμονή του πορίσματος των ιατροδικαστών-1

Η βιολόγος μπορεί να αγαπούσε το περπάτημα, αλλά θεωρείται αδύνατον να περπάτησε όλη αυτή την απόσταση και για τον λόγο αυτόν οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε διαδρομές στην χερσόνησο Σπάθα όπου και οι εγκαταστάσεις της ΟΑΚ.

Το γεγονός ότι η σορός βρέθηκε μέσα σε τούνελ σε απόσταση περίπου 60 μέτρων από την είσοδο, μπρούμυτα και σύμφωνα με πληροφορίες σκεπασμένη με λινάτσα ή κάτι ανάλογο, αποτελεί ίσως την βασικότερη ένδειξη  για την πιθανότητα της ανθρωποκτονίας.

Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου – Εν αναμονή του πορίσματος των ιατροδικαστών-2

Το μεγάλο ερώτημα είναι πως βρήκε τραγικό θάνατο η 60χρονη γυναίκα, κάτι στο οποίο θα δοθεί απάντηση από τους Ιατροδικαστές προκειμένου να ξεκινήσουν και επισήμως οι αστυνομικές έρευνες.

Στο μεταξύ με την υπόθεση ασχολούνται πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης , ενώ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης αντιμετωπίζει το θέμα με ιδιαίτερη σοβαρότητα προκειμένου να φωτιστεί από κάθε πλευρά και – σε περίπτωση που εξακριβωθεί η ανθρωποκτονία – να βρεθούν οι δράστες.

Πηγή: flashnews.gr