Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Μεντβέντεφ σε Μητσοτάκη

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Μεντβέντεφ σε Μητσοτάκη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Ελληνα πρωθυπουργό συνεχάρη με τηλεφώνημά του ο Ρώσος ομόλογος του, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, καθώς και ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ για την ανάληψη των καθηκόντων του

«Τη Ρωσία και την Ελλάδα τις συνδέουν φιλικές, εταιρικές σχέσεις. Με συνέπεια αναπτύσσεται η συνεργασία στον εμπορικό, οικονομικό, επενδυτικό τομέα» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο τηλεγράφημα του Ρώσου πρωθυπουργού, σύμφωνα με αναρτήσεις στο Twitter της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του, ο κ. Μεντβέντεφ γράφει ότι αναπολεί τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη τον περασμένο Φεβρουάριο στη Μόσχα και επισημαίνει πως διαμόρφωσε ευνοϊκές προϋποθέσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών.

Υπενθυμίζεται πως συγχαρητήριο τηλεγράφημα είχε αποστείλει και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα του ο κ. Πούτιν εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός «θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του διμερούς διαλόγου, της εποικοδομητικής συνεργασίας σε διάφορους τομείς προς το συμφέρον των δύο λαών, προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της σταθερότητας και της ασφάλειας στην ευρωπαϊκή ήπειρο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή