Εκεί όπου η δημιουργικότητα συναντά τη στρατηγική γεννήθηκε ένα μοναδικό εφόδιο στo «πεδίο μάχης» της διαφήμισης

Εκεί όπου η δημιουργικότητα συναντά τη στρατηγική γεννήθηκε ένα μοναδικό εφόδιο στo «πεδίο μάχης» της διαφήμισης

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζούμε σε έναν κόσμο ανταγωνιστικό, όπου η πληροφορία είναι συνεχής και διαρκώς αυξανόμενη, μέσω της τεχνολογίας, των μέσων επικοινωνίας –παραδοσιακών και νέων– καθώς και μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις.

Σε αυτόν το «αχανές σύμπαν» πληροφοριών, η εδραίωση ενός «brand» ή ενός προϊόντος, μέσω της διαφήμισης, ολοένα και δυσκολεύει, αφήνοντας στο παιχνίδι μόνο τους ικανότερους, τους πιο δημιουργικούς, τους πιο θαρραλέους και εντέλει αυτούς που είναι περισσότερο προετοιμασμένοι να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, αλλά και τους υψηλούς στόχους που μπορεί να θέτει ένα μεγάλο και πολλά υποσχόμενο project.

Ένα από τα απαραίτητα εφόδια που θα πρέπει να διαθέτουν αυτοί που θέλουν να εργαστούν στον χώρο της διαφήμισης, αλλά και όσοι εργάζονται ήδη ως στελέχη του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε αυτόν τον τομέα, είναι το πρόγραμμα MA in Advertising Communications της μεταπτυχιακής σχολής του Deree -The American College of Greece.

Το Deree, έχοντας μεγάλη και πετυχημένη ιστορία στο χώρο του marketing, της διαφήμισης και της επικοινωνίας, προσφέρει ένα –μοναδικό στην Ελλάδα– αμιγές μεταπτυχιακό στη διαφήμιση, το οποίο καλύπτει ένα κενό για ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες και προχωρημένες σπουδές.

Εκεί όπου η δημιουργικότητα συναντά τη στρατηγική γεννήθηκε ένα μοναδικό εφόδιο στo «πεδίο μάχης» της διαφήμισης-1

Σημαντικός παράγοντας, και ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος, είναι πως το διδακτικό προσωπικό του Deree διαθέτει εξειδίκευση και διεθνές ερευνητικό έργο στον χώρο της διαφήμισης, καθώς και καθηγητές με μεγάλη εργασιακή εμπειρία τόσο σε ελληνικές, όσο και σε διεθνείς διαφημιστικές εταιρείες.

Οι συμμετέχοντες στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν σε βάθος και τη δημιουργική (creative), αλλά και τη στρατηγική πλευρά (strategic planning) της διαφήμισης και στη συνέχεια θα μπορούν να εξειδικευτούν σε μία από τις δύο κατευθύνσεις με μαθήματα επιλογής, έχοντας αποκτήσει μία ισορροπία ανάμεσα στις θεωρητικές γνώσεις, αλλά και στην  καλλιέργεια των τεχνικών, των πρακτικών, αλλά και των επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Με τη δυνατότητα της πρακτικής άσκησης σε εταιρείες που συνεργάζεται το Deree ή μέσω του Office of Career Services (Γραφείου Διασύνδεσης του Deree) οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει γνώση, η οποία θα τους δώσει τα εχέγγυα να ενταχθούν άμεσα στον απαιτητικό χώρο της διαφήμισης, αφού πολλοί απόφοιτοι απασχολούνται ήδη με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Αυτό που αξίζει να υπογραμμιστεί είναι πως η διάρκεια του MA in Advertising Communications στο Deree μπορεί να είναι από ένα έτος (πλήρη φοίτηση) έως και τρία έτη (μερική φοίτηση), δίνοντας επιλογές στους συμμετέχοντες που έχουν ως στόχο να ανελιχθούν στον τομέα της διαφήμισης, έχοντας αποκτήσει ένα ισχυρό εφόδιο.

Το νέο μεταπτυχιακό ξεκινάει στις 23 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιείται τις απογευματινές ώρες, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι που ήδη εργάζονται να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν.

Για να ενισχύσουν τις σπουδές τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης που προσφέρει το Deree, ύψους 4,7 εκ. ευρώ για το 2019-20.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή