Ένταση και μολότοφ μετά τη συγκέντρωση ενάντια στην αποφυλάκιση Κορκονέα (Φωτογραφίες)

Ένταση και μολότοφ μετά τη συγκέντρωση ενάντια στην αποφυλάκιση Κορκονέα (Φωτογραφίες)

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν η «Πρωτοβουλία ενάντια στη Λήθη», οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου ενάντια στη δικαστική απόφαση που οδήγησε στην αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Ένταση και μολότοφ μετά τη συγκέντρωση ενάντια στην αποφυλάκιση Κορκονέα (Φωτογραφίες)-1

Λίγο μετά τις 12:20, η διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, με φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.

Ένταση και μολότοφ μετά τη συγκέντρωση ενάντια στην αποφυλάκιση Κορκονέα (Φωτογραφίες)-2

Με κεντρικό σύνθημα «Το κίνημα θα πει την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη» οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την πρόσφατη απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία, αναγνωρίστηκε στον Επαμεινώνδα Κορκονέα το ελαφρυντικό «του πρότερου σύννομου βίου». Υπενθυμίζεται ότι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας αποφυλακίστηκε χθες Τρίτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή