«Ολοι Μαζί Μπορούμε»: Χιλιάδες κόσμου στο Καλλιμάρμαρο – Τίμησαν και τον Λ. Μαχαιρίτσα

«Ολοι Μαζί Μπορούμε»: Χιλιάδες κόσμου στο Καλλιμάρμαρο – Τίμησαν και τον Λ. Μαχαιρίτσα

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν, χθες, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για τη συναυλία-αφιέρωμα του ΣΚΑΪ και του «Ολοι Μαζί Μπορούμε» στον Χρήστο Νικολόπουλο. Ηταν μια γιορτή της μουσικής, που όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησε στη σκιά της απώλειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η οποία σκόρπισε θλίψη στους συναδέλφους του, αλλά και στο κοινό που τον αγαπούσε. Με την έναρξη της συναυλίας, όλοι οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή για να αποχαιρετίσουν τον σπουδαίο μελωδό, ερμηνεύοντας μία από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Στο κατάμεστο στάδιο οι θεατές τούς συνόδευσαν στο «Και τι ζητάω» και χειροκρότησαν θερμά όταν οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ενωσης «Μαζί με το παιδί», προς ενίσχυση της οποίας είχε προγραμματίσει να δώσει συναυλία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας απόψε στο Ηρώδειο, η οποία φυσικά ακυρώθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή