Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών εμπόρων χασίς

Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών εμπόρων χασίς

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπείρα Αλβανών, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς στη Δυτική Ελλάδα εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών. Για τη σύλληψη των Αλβανών οργανώθηκε επιχείρηση από την Πάτρα στην Πρέβεζα όπου οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα. Συνέλαβαν τους: Κώστα Ντελίου, 30 ετών, Τόντο Πιέτρι, 20 ετών και Μίνο Φάτος, 33 ετών. Στην κατοχή τους βρέθηκε αποξηραμένη φούντα ινδικής κάνναβης 412 κιλών. Την ποσότητα των ναρκωτικών την είχαν εισαγάγει στην Ελλάδα από την Αλβανία με σκάφος το οποίο είχαν κρύψει στην προαναφερθείσα περιοχή. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν στη σύλληψη των Αλβανών ύστερα από πληροφορίες και πολυήμερη παρακολούθηση. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρεβέζης.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου οι ειδικοί θα εστιάσουν και στα ορθοδοντικά προβλήματα, καθώς όλο και πιο συχνό είναι τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο των παιδιών, που φορούν «σιδεράκια». Οπως εξήγησε η καθηγήτρια Ορθοδοντικής κ. Μερόπη Σπυροπούλου, αυτό οφείλεται στην αύξηση των αλλεργιών και των ρινίτιδων στα παιδιά γεγονός που επηρεάζει τη λειτουργία της στοματικής κοιλότητας και συνεπώς την εμφάνιση των δοντιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή