Ο πειρασμός τον οδήγησε στο Αυτόφωρο

Ο πειρασμός τον οδήγησε στο Αυτόφωρο

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο χορό των δισ. του ΤΖΟΚΕΡ ζει τις τελευταίες ημέρες ολόκληρη η χώρα. Χθες βράδυ, περισσότερα από τέσσερα δισ. δρχ. περίμεναν τον τυχερό ή τους τυχερούς της κλήρωσης. Λίγες ημέρες νωρίτερα, την περασμένη Παρασκευή, ένα ζευγάρι από τους Αγίους Αναργύρους κατέφυγε σε απάτη, επιχειρώντας να ιδιοποιηθεί τα 2,5 δισ. δρχ., που είχαν συγκεντρωθεί έως τότε στον «κουμπαρά». Το «τζακ ποτ» της κλήρωσης της περασμένης Πέμπτης έβαλε σε πειρασμό τον 50χρονο οικοδόμο Χαρίλαο Τσαγκατάκη και την 36χρονη σύζυγό του Ελένη Φιλίκα. Την προηγούμενη ημέρα είχαν επισκεφθεί ένα πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στους Αγίους Αναργύρους και έπαιξαν ένα δελτίο. Το μηχάνημα, ωστόσο, το ακύρωσε. Τότε, η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, για να μη χρονοτριβεί, συμπληρώνοντας το δελτίο ξανά, το δίπλωσε και το «πέρασε» από το μηχάνημα, πάνω από ένα άλλο, κενό. Τελικά, το δελτίο που πήρε στα χέρια του το ζευγάρι, είχε στη δεξιά πλευρά χτυπημένα μηχανογραφικά τα νούμερα που είχαν παίξει, αλλά στους πίνακες επιλογής των αριθμών κανένας αριθμός δεν ήταν σημειωμένος με στιλό.

Οταν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και σύμφωνα με τα αποτελέσματα δεν υπήρχε νικητής, ο Τσαγκατάκης και η γυναίκα του συμπλήρωσαν στο κενό δελτίο τα τυχερά νούμερα, τα οποία όμως δεν συμφωνούσαν με εκείνα που είχε «χτυπήσει» η μηχανή ηλεκτρονικά. Κατόπιν παρουσιάσθηκαν στα γραφεία του ΟΠΑΠ για να διεκδικήσουν τα 2,5 δισ. Είχαν μάλιστα ειδοποιήσει και τις κάμερες τηλεοπτικού σταθμού για να καταγράψουν το περιστατικό. Οι υπεύθυνοι του ΟΠΑΠ, όμως, αντελήφθησαν την απάτη και ειδοποίησαν την αστυνομία. Σήμερα ο 50χρονος και η σύζυγός του κάθονται στο εδώλιο του Αυτόφωρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή