ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λίφτινγκ» στο Πάρκο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο

«Λίφτινγκ» στο Πάρκο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο

Σήμερα, ξεκίνησε από νωρίς το πρωί οργανωμένη παρέμβαση στο πάρκο του Λόφου Λαμπράκη στην 2η Δημοτική Κοινότητα από τις διευθύνσεις Καθαριότητας, Πράσινου και Ηλεκτροφωτισμού.

Κλαδευτήκαν τα δέντρα, καλλωπίστηκαν οι θάμνοι, κουρεύτηκε το γρασίδι, ενώ φυτεύτηκαν δένδρα και θάμνοι, προκειμένου το πράσινο του πάρκου να συντηρηθεί, αλλά και να εμπλουτισθεί.

«Λίφτινγκ» στο Πάρκο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο-1

Επισκευάστηκαν τα σπασμένα παγκάκια και βάφτηκαν όπως επίσης οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού, τα επιτραπέζια και επιστήλια καλαθάκια.

Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζονται όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό, ενώ η δράση ολοκληρώνεται με πλήρη καθαρισμό και πλύσιμο του πάρκου και του πεζόδρομου.

«Λίφτινγκ» στο Πάρκο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο-2

«Λίφτινγκ» στο Πάρκο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο-3

Το πάρκο του Λόφου Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο αποτελεί ένα ακόμα χώρο που ο Δήμος Αθηναίων φροντίζει όχι μόνο να γίνει ομορφότερος, πιο φωτεινός και πιο φιλικός για τους δημότες, αλλά ταυτόχρονα μεριμνά, ώστε συντηρείται τακτικά, με ανάλογες δράσεις που γίνονται πλέον με σχέδιο και προγραμματισμό και στις 129 γειτονιές της Αθήνας παράλληλα με το καθημερινό πρόγραμμα των υπηρεσιών του Δήμου.

«Λίφτινγκ» στο Πάρκο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο-4

Οι συντονισμένες δράσεις του Δήμου Αθηναίων στις γειτονιές της πόλης για καθαρισμό και αποκατάσταση σημείων που συγκεντρώνουν καθημερινά εκατοντάδες μόνιμους κατοίκους, αλλά και επισκέπτες, συνεχίζονται σε τακτική βάση.