Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα στον Γιάννη Σπανό

Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα στον Γιάννη Σπανό

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για έναν «σπουδαίο, πολύ μεγάλο συνθέτη, που το έργο του θα ζει για πάντα» έκανε λόγο ο Γιώργος Νταλάρας, στο αποχαιρετιστήριο του μήνυμα στον Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών.

Με κοινοποίηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στον «υπέροχο, χαριτωμένο, πάντα γελαστό και γενναιόδωρο Γιάννη», ο οποίος παρότι «δε ζει μαζί μας» πια, θα συνεχίσει να ζει μέσω των τραγουδιών του και της μουσικής του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Νταλάρα: 

«Βαριά θλίψη, κενό. Σαν να μην έφταναν οι απώλειες αυτό τον καιρό. Ξέρω… Δε ζει μαζί μας, θα ζουν για πάντα τα μεγάλα τραγούδια του, η μουσική του. Παρηγοριά. Έφυγε ο Γιάννης Σπανός. Ένας σπουδαίος, ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, που το έργο του θα ζει για πάντα. Μας λείπει όμως κι ο άνθρωπος. Ο υπέροχος, ο χαριτωμένος, ο πάντα γελαστός, ο γενναιόδωρος Γιάννης. Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο. Ο θάνατος είναι νομοτέλεια, όμως αυτούς που αγάπησες, κακά τα ψέμματα, τους θες κοντά σου, όσο γίνεται πιο πολύ. Στο καλό αγαπημένε μου φίλε. Σ' ευχαριστώ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή