Μπάσκετ: «Εξάψαλμος» και «συγγνώμη» στον ΠΑΟ

Μπάσκετ: «Εξάψαλμος» και «συγγνώμη» στον ΠΑΟ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η… τελεία που έβαλε ο Προμηθέας στη μακρόχρονη συνήθεια κατάκτησης του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, με τη δίκαιη νίκη του επί των «πρασίνων» (81-79) στον προημιτελικό της Πάτρας, προκάλεσε τριγμούς, απώλειες και έφερε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο «ενώπιον ενωπίοις» με τους παίκτες και τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» πήγε στη χθεσινή προπόνηση και τα «έψαλε» σε παίκτες και προπονητές, πλην του Καλάθη: «Πώς μπορείτε να κοιτάτε στα μάτια τον Νικ ο οποίος δίνει το 500% σε κάθε ματς και περιμένετε από αυτόν να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά; Χάσατε από μια ομάδα που κοστίζει λιγότερο και από τα παπούτσια σας, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν ζητήσατε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού», είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ στους παίκτες και τόνισε: «Ξέρω και πού πάτε, πότε πάτε και τι πίνετε. Ετσι και μάθω ξανά ότι σε ημέρα εκτός ρεπό είστε έξω θα σας κόψω τα συμβόλαια».

Η «συγγνώμη» –όπως ήταν φυσικό– δεν άργησε: «Ως ομάδα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για τη χθεσινή μας απόδοση τόσο από τους φιλάθλους μας, όσο και από τον πρόεδρο. Ο αποκλεισμός μας είναι απολύτως απαράδεκτος και από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα», τονίστηκε από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο Τζίμερ Φριντέτ υπέστη θλάση α΄ βαθμού και θα απουσιάσει τουλάχιστον από την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Αλμπα Βερολίνου.

Θύμα έκπληξης έπεσε και ο ΠΑΟΚ που αποκλείστηκε από τον μοναδικό εκπρόσωπο της Α2 κατηγορίας, Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου (θα γίνει κλήρωση) προκρίθηκαν επίσης η ΑΕΚ (συμφώνησε με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς) και το Περιστέρι.

• Ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε τον Λιθουανό Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή