Black Friday 2019: Οδηγός επιβίωσης

Black Friday 2019: Οδηγός επιβίωσης

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία παράδοση δεκαετιών στις ΗΠΑ λαμβάνει χώρα εδώ και λίγα χρόνια και στην Ελλάδα. Η μαύρη Παρασκευή, γνωστή σε όλους και ως Black Friday, ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας από την αλυσίδα καταστημάτων Public το 2016. Από τότε, είναι κάθε χρόνο και μεγαλύτερη. Το 2019 δεν φαίνεται πως θα αποτελέσει εξαίρεση, οπότε, για να βγεις κι εσύ κερδισμένος από τις μεγάλες προσφορές της Black Friday, προετοιμάσου σωστά.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι το πότε. Για το 2019, η Black Friday «πέφτει» στις 29 Νοεμβρίου. Η Μαύρη Παρασκευή διεξάγεται συνήθως την 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου. Αυτό θα ήταν κανονικά στις 22 Νοεμβρίου αλλά πάντα η συγκεκριμένη γιορτή είναι συνδεδεμένη με την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ. Η ημέρα των Ευχαριστιών θα είναι φέτος στις 28 Νοεμβρίου, οπότε και η Black Friday είναι την ακριβώς επόμενη.

Για να πετύχεις την καλύτερη προσφορά, έχε τα μάτια σου ανοιχτά όλη την εβδομάδα. Η Παρασκευή και το Σάββατο αποτελούν την κορύφωση του γεγονότος, αλλά, θα υπάρχουν πολλές δυνατές προσφορές όλη την εβδομάδα. Για να μην σου ξεφύγει καμία μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο newsletter καταστημάτων όπως το Public, για να μαθαίνεις έγκαιρα τι προσφορές θα παίξουν.

Επίσης, για τις καλύτερες προσφορές Black Friday πρέπει σίγουρα να πας από το κατάστημα. Οι online αγορές μπορεί να είναι πολύ βολικές, αλλά πολλές τιμές Black Friday δεν βρίσκονται διαδικτυακά και θα είναι διαθέσιμες μόνο στα φυσικά καταστήματα, οπότε εκεί πρέπει να είσαι κι εσύ. Λόγω της αυξημένης κίνησης θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή. Δεν χρειάζεται να συμβούν και στην Ελλάδα σκηνές Αμερικής, με πελάτες να μάχονται για το ποιος θα προλάβει τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά.

Τελευταία συμβουλή: φτιάξε wishlist! Τις ημέρες του Black Friday θα περάσουν μπροστά από τα μάτια σου χιλιάδες προϊόντα και τιμές. Για να μην χάσεις… τη μπάλα, φτιάξε μία λίστα με τα προϊόντα που θες να αγοράσεις στο άμεσο μέλλον. Για να πετύχεις την προσφορά που θες όμως θα πρέπει να είσαι ευέλικτος στις προτιμήσεις σου. Μπορεί το προϊόν που θέλεις να μην βγει σε προσφορά, αλλά το διπλανό του ίσως να είναι παρόμοιο και φθηνότερο. Γι’ αυτό μην κοιτάς συγκεκριμένα μοντέλα, δες ποια χαρακτηριστικά είναι αυτά που χρειάζεσαι και επίλεξε το μοντέλο που θα είναι σε προσφορά και σε καλύπτει.

Η φετινή Black Friday είναι πολύ κοντά, προλαβαίνεις όμως να οργανώσεις σχέδιο δράσης. Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας τότε οι φετινές εκπτώσεις θα σε βρουν κερδισμένο.

Και μην ξεχνάς ότι το Public, η εταιρεία που έφερε πρώτη την Black Friday στην Ελλάδα, σε καλεί και φέτος να καθορίσεις εσύ πού θα πέσουν οι τιμές. Έσω έτοιμος.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή