Xριστουγεννιάτικο Bazaar της ομάδας εθελοντισμού «Στήριξη»

Xριστουγεννιάτικο Bazaar της ομάδας εθελοντισμού «Στήριξη»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την υποστήριξη άπορων οικογενειών οργανώνει η ομάδα εθελοντισμού «Στήριξη» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Electra Αthens, Ερμού 5, στο Σύνταγμα, με ελεύθερη είσοδο.

Με την συμμετοχή πολλών δημιουργών χειροτεχνών και μεγάλα δώρα στην λαχειοφόρο, ο στόχος είναι και φέτος στο bazaar να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματός «υποστήριξη οικογενειών σε ανάγκη», το οποίο συνεχίζεται για 10η συνεχόμενη χρονιά.

Σήμερα, η Ομάδα Εθελοντισμού «Στήριξη» υποστηρίζει 25 άπορες οικογένειες παρέχοντάς τους, 5-6 φορές το χρόνο, μέσω επισκέψεων μελών της Ομάδας, είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, βιβλία) αλλά και ιατρική & οδοντιατρική περίθαλψη, με τη συνδρομή εθελοντών ιατρών.

Η προσωπική επαφή με τις οικογένειες αυτές, τους επιτρέπει να παρακολουθούν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις, όπου αυτό είναι δυνατόν.

Το φετεινό bazaar ενισχύουν πολλοί χειροτέχνες που διαθέτουν μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για τον σκοπό της Στήριξη

Μεγάλοι χορηγοί στηρίζουν επίσης την προσπάθεια προσφέροντας δώρα για την λαχειοφόρο του bazaar.

Δείτε την εκτενή λίστα των δώρων εδώ

Oι επισκέπτες του bazaar θα κάνουν το καλό ψωνίζοντας όμορφα δώρα για τα Χριστούγεννα και όχι μόνο, κεραμικά, πορσελάνες, κοσμήματα, κατασκευές από μαλλί και χαρτί, καδράκια, τσάντες, δημιουργίες με φελτ, αξεσουάρ, βιβλία, γλυκά και πολλά άλλα.

Αν θέλετε κι εσείς να συμβάλλετε στην προσπάθεια αυτή, επικοινωνήστε στο [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή