Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γ. Δεικτάκης

Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γ. Δεικτάκης

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Δεικτάκης, που υπέστη ανακοπή μετά από καρδιακό επεισόδιο μέσα στο γήπεδο του ΟΦΗ, χθες το απόγευμα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ.

Ο 73χρονος πρώην βουλευτής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε μετά από λίγες ώρες την τελευταία του πνοή.

Ο Γιώργος Δεικτάκης σπούδασε Οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη και εξελέγη βουλευτής της Ν.Δ στις εκλογές του 2000, 2004 και το 2012, ενώ διετέλεσε γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι τον Μάιο του 2014.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Δευτέρα, στις 15:00, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το θάνατο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Δεικτάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την πιο βαθιά της θλίψη για την απώλεια του πρώην βουλευτή του κόμματός μας Γιώργου Δεικτάκη.

Ο Γιωργος Δεικτάκης διετέλεσε σύμβουλος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και εξελέγη τέσσερις φορές βουλευτής Ηρακλείου.

Η προσφορά του στην παράταξή μας αλλά και τον τόπο του ήταν μεγάλη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή