ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τη νύχτα στην Αττική

astynomia3
gre22012892

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια σημειώθηκε τη νύχτα, με στόχο, μεταξύ άλλων, το αυτοκίνητο αξιωματικού της αστυνομίας επικεφαλής της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού και την πολυκατοικία που μένει o δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου που καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Οι εμπρησμοί ξεκίνησαν στις 01:20 από το Χαλάνδρι, όπου σε πυλωτή πολυκατοικίας οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, το οποίο υπέστη ζημιές.

Στις 01:40 εξερράγη ο δεύτερος μηχανισμός έξω από καφέ- ζαχαροπλαστείο στην οδό Διονύσου 70 στην Κηφισιά, όπου προκλήθηκαν μικρές ζημιές.

Τέλος, στις 02:10 εξερράγη ο τρίτος εμπρηστικός μηχανισμός στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, όπου μένει ο δημοσιογράφος, με αποτέλεσμα να σπάσει ο υαλοπίνακας.

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τη νύχτα στην Αττική-1

Για τις επιθέσεις γίνονται έρευνες από την Αστυνομία.

Επιστολή συμπαράστασης στον Διοικητή του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Κορυδαλλού

«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον Διοικητή του τμήματος της Εξωτερικής Φρουράς του Κορυδαλλού, στον Διοικητή μας, ο οποίος έγινε στόχος άνανδρης και ανήθικης βομβιστικής επίθεσης στην οικεία του. Θέλουμε να τονίσουμε ότι ως Υπηρεσία, δεν μας τρομάζουν αλλά και ούτε μας πτοούν τέτοιου είδους επιθέσεις. Στεκόμαστε δίπλα στον Διοικητή μας, ενωμένοι σαν γροθιά, αντίθετα σε όσους πιστεύουν πως τέτοιες άνανδρες πράξεις θα κάμψουν το ηθικό μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ