Ο Α. Μαρτίνος στο Φανάρι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, ο Άρχων Έξαρχος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας και μεγάλος ευεργέτης, κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, ο οποίος είχε συνεργασία με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης ανακαινίσεως του κτηρίου της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η οποία εδρεύει στους χώρους της Ι.Μονής Αγίας Τριάδος.

Την δαπάνη για τα έργα ανακαινίσεως ανέλαβε ο κ. Μαρτίνος, ο οποίος είχε ενημερώσει τον Παναγιώτατο για την απόφασή του αυτή κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους τον περασμένο Σεπτέμβριο. Παραλλήλως, αναλαμβάνει την ανακαίνιση της Αστικής Σχολής Γαλατά αλλά και του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Τένεδο.

Κατά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτατο ο κ. Μαρτίνος συνοδευόταν από τον στενό συνεργάτη του, Δρ.Γρηγόριο Πενέλη, και τους εκπροσώπους της εταιρείας που αναλαμβάνει την ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Χάλκης.

Στη συνέχεια ο Άρχων Οφφικιάλιος της Μητρός Εκκλησίας, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του και τον Σεβ. Μητροπολίτη Μύρων Χρυσόστομο επισκέφθηκε την Ι.Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή