Μουσικό ραντεβού με την ιστορία, για το μέλλον: Το 7ο Χριστουγεννιάτικο γκαλά όπερας για το Κτήμα Τατοΐου

Μουσικό ραντεβού με την ιστορία, για το μέλλον: Το 7ο Χριστουγεννιάτικο γκαλά όπερας για το Κτήμα Τατοΐου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο γκαλά Όπερας, έναν καθιερωμένο πλέον σημαντικό αθηναϊκό θεσμό, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει άριες από γνωστές όπερες και οπερέτες των συνθετών F. Lehar, J. Strauss, C. M. Schoenberg, C. Porter, A. Lloyd Webber, F. Loewe, L. Bernstein, M. Leigh, R. Rodgers και Θ. Σακελλαρίδη. Ερμηνεύουν οι Tζίνα Φωτεινοπούλου (σοπράνο), Αρτεμις Μπόγρη (σοπράνο), Γιάννης Καλύβας (τενόρος), Χάρης Ανδριανός (βαρύτονος), Παναγιώτης Τζιώτης (βιολί) και Δημήτρης Γιάκας (πιάνο).

Και εφέτος όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν αποκλειστικά για την μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου το οποίο βρίσκεται σε φάση κατάρρευσης. Είναι από τα παλαιότερα κτίρια του κτήματος και μια πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής κρασιού για την εποχή του. Τα κρασιά του Τατοΐου είχαν βραβευθεί σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις. Στόχος είναι η αναστήλωση και η επαναλειτουργία του Οινοποιείου και η βιολογική παραγωγή κρασιού, η πώληση του οποίου θα αποφέρει έσοδα για την συντήρηση του κτήματος. Για να καλυφθεί το κόστος της μελέτης διοργανώνονται τακτικές ενέργειες fundraising μιας και το κόστος της μελέτης είναι ιδιαιτέρως υψηλό λόγω του μεγέθους του κτιρίου και των ειδικών απαιτήσεων.

  • Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 20:00, στην Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT