Μπαλτάς το όπλο του εγκλήματος στα Πετράλωνα

Μπαλτάς το όπλο του εγκλήματος στα Πετράλωνα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης

Με μπαλτά δήλωσε ότι σκότωσε και τεμάχισε τον 52χρονο νονό του ο 21χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί για ανθρωποκτονία και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελεά, χωρίς την εκπροσώπηση δικηγόρου.

Ο 21χρονος – ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα – υπέδειξε στις αρχές το όπλο του φονικού, έναν μπαλτά που είχε κρύψει στο πατάρι του σπιτιού.

Εναντίον του νεαρού που φέρεται να διέπραξε το έγκλημα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην οδό Πανδώρου στα Πετράλωνα το περασμένο Σάββατο, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, τα οποία διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος.

Εν τω μεταξύ, ακαρπες παραμένουν για τρίτη ημέρα  οι έρευνες των αστυνομικών – τόσο στους κάδους σκοπυπιδιών της περιοχής όσο και στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε, από τον 21χρονο βαφτισιμιό του σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου και της μητέρας του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο το πρωί, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Με πληροφορίες από skai.gr, ΑΠΕ – ΜΠΕ