«Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι» για το περιβάλλον

«Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι» για το περιβάλλον

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το περιβάλλον δεν απειλείται μόνο από τους καπνούς των τεράστιων φουγάρων, όπως αυτά της Μεγαλόπολης που φωτογράφισε και μετέδωσε χθες σε όλο τον κόσμο το Associated Press, αλλά και από το «νέφος» της περιβαλλοντικής συνείδησης του καθενός. Ειδικά στη χώρα μας, από έρευνα προκύπτει ότι αυτό είναι τόσο πυκνό, που δεν μας αφήνει να δούμε πέρα από τη… μύτη μας: ανεπαρκώς ενημερωμένοι, αδιάφοροι και ελάχιστα ευαισθητοποιημένοι οι Ελληνες, στέκουν απέναντι στους οικολογικούς κινδύνους «δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι», κατά τον στίχο του K. Βάρναλη…

Μετά τη ληστεία ακολούθησε έφοδος Ρουμάνων αστυνομικών σε διαμέρισμα του Βουκουρεστίου, όπου συνελήφθη ο Πάσσαρης με τα κλοπιμαία. Οσο για την τύχη του, πηγές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης σημείωναν ότι θα δικασθεί στη Ρουμανία, καθώς έχει διαπράξει φόνους και εκεί, ενώ έλεγαν με νόημα ότι «θα καλοπεράσει», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ρουμανικές φυλακές δεν έχουν καμιά σχέση με το «κολέγιο» του Κορυδαλλού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή