Στα άκρα η κόντρα Κ. Μουτζούρη με την κυβέρνηση – Ακυρώθηκε η συνάντηση στο Μαξίμου

Στα άκρα η κόντρα Κ. Μουτζούρη με την κυβέρνηση – Ακυρώθηκε η συνάντηση στο Μαξίμου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση από την πλευρά του Μαξίμου, αλλά και την ματαίωση της σημερινής συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, προκάλεσε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστή τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη.

Στο βίντεο, ο κ. Μουτζούρης φαίνεται να λέει:

«Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει […] Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω, να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου (σ.σ. η φράση συνοδεύεται από την χαρακτηριστική κίνηση). Και τι έγινε;. Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…», προσθέτει ο κ. Μουτζούρης.

Κυβερνητικά στελέχη έκαναν λόγο για χυδαιότητες του κ. Μουτζούρη στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης και σχολίαζαν:

«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή